Pajut istutuksiin, punontaan ym kädentaitoihin

Pajut Sunniemen pajutilan 'verkkokaupasta'

Hienoa verkkokauppaa meillä ei vielä ole, mutta toimimme seuraavasti:

Voit ostaa pajuja meiltä suoraan soittamalla Seija Viitaselle suoraan numeroon 050-567 8910 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen postia@sunniemenpajutila.fi. 

Kerro, minkälaiseen tarkoitukseen tarvitset pajuja ja kysy erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista; pajulajikkeista, punonta- tai istutustekniikoista ym ym. Avustamme mielellämme työn suunnittelussa ja annamme tarjouksen pajuista. Pajujen mukana toimitamme myös työohjeet esim. istutusohjeet, punontaohjeet ym.

Teet varsinaisen tilauksen sähköpostitse tai puhelimitse, jonka pohjalta lähetämme sinulle ennakkolaskun pajuista ja rahti-kulusta (Postin, Matkahuollon tmv kuljetuskustannus). Maksettuasi laskun lähetämme pajut sinulle. Tarkasta ennakkolasku ja ota yhteyttä, jos haluat muutoksia esim pajumääriin tai lähetystapaan.

Eli toimitamme edelleen pajuja koko maahan kuten tähänkin asti joko postin tai Matkahuollon kautta tai voit tulla itse hakemaan pajuja meiltä Porista.  

Tulemme julkaisemaan hinnaston seuraavista tuoteryhmistä myöhemmin keväällä:

ELÄVÄT PAJUPIISKAT, PAJUPISTOKKAAT, (elävät pajupiiskat ja pajupistokkaat ovat myynnissä keväällä erilaisia istutuksia varten), PAJUPIISKAT KUIVATTUNA TAI TUOREINA (erilaisiin punontatöihin), PAJUSAITAT (=määrämittaan katkaistut, mahdollisimman tasavahvat pajut, sopivat esim. kangaspuilla tehtäviin töihin) PAJURENKAAT

Kuvassa pajutilamme lohikäärme nuorena vaihtamassa 'nahkaansa' koivunrisuista pajuihin. Nyt tämä jo yli 10-vuotias pajulohikäärme on jo tosi suuri ja se voi syödä pienen tai jopa suuremmankin ihmisen - mutta onneksi sen suolistosta pääsee pyrstövälistä ulos!!! Varsinkin lapsille tämä on hauska ja jännä kokemus.