Pajutuotteet sisustukseen ja puutarhaan

Pajutyöt Sunniemen pajutilan verkkokaupasta

Verkkokauppamme toimii vielä toistaiseksi vanhoilla sivuillamme www.sunniemenpajutila.fi -osoitteessa. Sivujen kaikkia tekstejä ja osa-alueita emme pysty enää muuttamaan, joten niillä on osittain vanhoja tietoja. Tuoteluettelo -kohdassa on  tuotteita,joita emme enää valmista. Ainoastaa viljellyt pajut eli pajupiiskat, runkopajut ja istutettavaksi tarkoitetut elävät pajupiiskat ja pistokkaat ovat  tuotevalikoimassamme ja myynnissä.

Voit myös ostaa pajuja meiltä suoraan soittamalla Seija Viitaselle suoraan numeroon 050-567 8910 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen postia@sunniemenpajutila.fi. Toimitamme edelleen pajuja koko maahan kuten tähänkin asti joko postin tai Matkahuollon kautta tai voit tulla itse hakemaan pajuja meiltä Porista. Asiakaspalvelumme alkaa 1.4.2019. Katso tarkemmin etusivultamme.

Verkkokauppaamme pääset täältä »

Kuvassa pajutilamme lohikäärme nuorena vaihtamassa 'nahkaansa' koivunrisuista pajuihin. Nyt tämä jo yli 10-vuotias pajulohikäärme on jo tosi suuri ja se voi syödä pienen tai jopa suuremmankin ihmisen - mutta onneksi sen suolistosta pääsee pyrstövälistä ulos!!! Varsinkin lapsille tämä on hauska ja jännä kokemus.