Pajutuotteet sisustukseen ja puutarhaan

Nyt on pajuvaraston poistomyynti!

Katso tarkemmin etusivultamme. Ota yhteyttä Seija Viitaseen puh 050-567 8910 ja kysy tarkemmin. Sähköpostitse vastaamme myös eli tiedustelut: postia@sunniemenpajutila.fi. Vanhoilla sivuillamme www.sunniemenpajutila.fi toimivassa nettikaupassamme on osittain vanhoja hintoja ja valikoimastamme puuttuvia tuotteita, mutta kun lähetät tilauksen tai kyselyn, kerromme sähköpostitse onko tuotetta vielä jäljellä ym. 

Voit käydä myös paikan päällä, sovi aika ensin puhelimitse Seijan kanssa 050-567 8910. Tervetuloa! Huom! Ei puhelin- eikä nettipalvelua maaliskuussa, mutta huhtikuun alusta taas jatkamme esim. elävien pajujen myyntiä!

TYHJENNYSMYYJÄISET tilalla olevalla kirpputorilla jatkuvat vielä huhti-toukokuussa. Soita ja sovi käyntiaika etukäteen! Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä (pajujen lisäksi huonekaluja, myymäläkalusteita, astioita, erilaisia käyttöesineitä, kaikenlaista käypää tavaraa moneen käyttöön...)

Elävien, istutettavien pajujen sesonki keväällä 2019 

Kevät on istutettavien pajujen aikaa, paras istutusaika on huhti-toukokuu. Voit istuttaa pajuja jo heti roudan sulattua. Kesällä tehdyt istutukset onnistuvat harvoin kunnolla! Toimitamme vielä keväällä 2019 Viitasten kotitilalta eläviä pajupiiskoja ja pistokkaita istutuksiin. Jos haluat istuttaa pajuja ensi vuonna, ota yhteyttä huhtikuussa 2019 puh 050-567 8910. Terveisin Ari ja Seija Viitanen.